Cithakan:Country data Itali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Itali iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Italy.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Itali Jeneng artikel pokok (Itali)
flag alias Flag of Italy.svg Jeneng gambar (File:Flag of Italy.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1861Flag of Italy (1861–1946).svgFlag of Italy (1861-1946).svg
2003Flag of Italy (2003–2006).svgFlag of Italy (2003-2006).svg
civilCivil Ensign of Italy.svgCivil Ensign of Italy.svg
navalNaval Ensign of Italy.svgNaval Ensign of Italy.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Panji dharat bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Army ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ITA (view) ITA Itali

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Itali}} Itali
  • {{flagicon|Itali}}Itali

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Itali|1861}} Itali
  • {{flagicon|Itali|1861}}Itali

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ITA}}Itali
  • {{flagcountry|ITA}} Itali
  • {{flag|ITA}} ITA

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Itali

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo