Cithakan:Country data Irlandia Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Irlandia Lor iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Ulster Banner.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Irlandia Lor Jeneng artikel pokok (Irlandia Lor)
flag alias Flag of Northern Ireland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Northern Ireland.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
unionFlag of the United Kingdom.svgFlag of the United Kingdom.svg
assemblyNI flax V1.pngNI flax V1.png

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
NIR (view) NIR Irlandia Lor
Northern Ireland (view)Cithakan:Country data Northern IrelandCithakan:Country data Northern Ireland

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Irlandia Lor}} Irlandia Lor
  • {{flagicon|Irlandia Lor}}Irlandia Lor

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Irlandia Lor|union}} Irlandia Lor
  • {{flagicon|Irlandia Lor|union}}Irlandia Lor

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|NIR}}Irlandia Lor
  • {{flagcountry|NIR}} Irlandia Lor
  • {{flag|NIR}} NIR

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Irlandia Lor

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo