Cithakan:Country data Irlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Irlan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Ireland.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Républik Irlan Jeneng artikel pokok (Républik Irlan)
shortname alias Irlan (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Ireland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Ireland.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1783Saint Patrick's Saltire.svgSaint Patrick's Saltire.svg
greenGreen harp flag of Ireland.svgGreen harp flag of Ireland.svg
4provFour Provinces Flag.svgFour Provinces Flag.svg
footballSaint Patrick's Saltire.svgSaint Patrick's Saltire.svg
rugby unionIRFU flag.svgIRFU flag.svg
hockeyFlag of Ireland hockey team.svgFlag of Ireland hockey team.svg
cricketCricket Ireland flag.svgCricket Ireland flag.svg
air forceFlag of the Irish Air Corps.svgFlag of the Irish Air Corps.svg
armyFlag of the Irish Defence Forces.svgFlag of the Irish Defence Forces.svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

  • {{air force|Irlan}} Irish Air Corps
  • {{flagicon|Irlan|air force}}Irlan

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

  • {{army|Irlan}} Irish Army
  • {{flagicon|Irlan|army}}Irlan

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IRE (view) IRE Irlan
EIR (view) EIR Irlan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Irlan}} Irlan
  • {{flagicon|Irlan}}Républik Irlan
  • {{flagcountry|Irlan}} Irlan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Irlan|1783}} Irlan
  • {{flagicon|Irlan|1783}}Irlan

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|IRE}}Républik Irlan
  • {{flagcountry|IRE}} Irlan
  • {{flag|IRE}} IRE

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Irlan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo