Cithakan:Country data Irak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Irak iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Iraq.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Irak Jeneng artikel pokok (Irak)
flag alias Flag of Iraq.svg Jeneng gambar (File:Flag of Iraq.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1924Flag of Iraq (1924–1959).svgFlag of Iraq (1921–1959).svg
1959Flag of Iraq (1959–1963).svgFlag of Iraq (1959-1963).svg
1963Flag of Iraq (1963–1991); Flag of Syria (1963–1972).svgFlag of Iraq (1963-1991).svg
1991Flag of Iraq (1991–2004).svgFlag of Iraq (1991-2004).svg
2004Flag of Iraq (2004–2008).svgFlag of Iraq (2004-2008).svg
2008Flag of Iraq (WFB 2008).pngFlag of Iraq (2008, CIA).png
naval-2003Flag of the Iraqi Navy (pre-2003).svgFlag of the Iraqi Navy (pre-2003).svg
navalFlag of the Iraqi Navy.svgFlag of the Iraqi Navy.svg
air forceFlag of the Iraqi Air Force.svgFlag of the Iraqi Air Force.svg
armyFlag of the Iraqi Ground Forces.svgIraqi Ground Forces Flag.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IRQ (view) IRQ Irak

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Irak}} Irak
  • {{flagicon|Irak}}Irak

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Irak|1924}} Irak
  • {{flagicon|Irak|1924}}Irak

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|IRQ}}Irak
  • {{flagcountry|IRQ}} Irak
  • {{flag|IRQ}} IRQ


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Irak

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo