Cithakan:Country data Indhonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Indhonésia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Indonesia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Indhonésia Jeneng artikel pokok (Indhonésia)
flag alias Flag of Indonesia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Indonesia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Jack of Indonesia.svgNaval Jack of Indonesia.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Panji anggegana bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Air force ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IDN (view) IDN Indhonésia
INA (view) INA Indhonésia
RI (view) RI Indhonésia
Républik Indhonésia (view)Cithakan:Country data Républik IndhonésiaCithakan:Country data Républik Indhonésia

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Indhonésia}} Indhonésia
  • {{flagicon|Indhonésia}}Indhonésia

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|IDN}}Indhonésia
  • {{flagcountry|IDN}} Indhonésia
  • {{flag|IDN}} IDN


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Indhonésia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo