Cithakan:Country data Haiti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Haiti iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Haiti.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Haiti Jeneng artikel pokok (Haiti)
flag alias Flag of Haiti.svg Jeneng gambar (File:Flag of Haiti.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1964Flag of Haiti (1964–1986).svgFlag of Haiti (1964-1986).svg
civilFlag of Haiti (civil).svgFlag of Haiti (civil).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
HTI (view)Cithakan:Country data HTICithakan:Country data HTI
HAI (view)Cithakan:Country data HAICithakan:Country data HAI

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Haiti}} Haiti
  • {{flagicon|Haiti}}Haiti

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Haiti|1964}} Haiti
  • {{flagicon|Haiti|1964}}Haiti

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Haiti

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo