Cithakan:Country data Guinea Khatulistiwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Guinea Khatulistiwa iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Equatorial Guinea.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Guinea Khatulistiwa Jeneng artikel pokok (Guinea Khatulistiwa)
flag alias Flag of Equatorial Guinea.svg Jeneng gambar (File:Flag of Equatorial Guinea.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
GNQ (view) GNQ Guinéa Katulistiwa
EQG (view) EQG Guinéa Katulistiwa
GEQ (view) GEQ Guinéa Katulistiwa
Equatorial Guinea (view) Equatorial Guinea Guinéa Katulistiwa

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Guinea Khatulistiwa

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo