Cithakan:Country data Brandenburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Brandenburg iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Brandenburg.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Brandenburg Jeneng artikel pokok (Brandenburg)
flag alias Flag of Brandenburg.svg Jeneng gambar (File:Flag of Brandenburg.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1340Flag of Brandenburg (1340-1657).svgFlag of Brandenburg (1340-1657).svg
1657Flag of Brandenburg (1657-1701).svgFlag of Brandenburg (1657-1701).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
DE-BB (view)Cithakan:Country data DE-BBCithakan:Country data DE-BB

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Brandenburg}} Brandenburg
  • {{flagicon|Brandenburg}}Brandenburg

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Brandenburg|1340}} Brandenburg
  • {{flagicon|Brandenburg|1340}}Brandenburg

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Brandenburg

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo