Cithakan:Béda saka/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
iki dhokumentasi anak-kaca kanggo Cithakan:Béda saka.
It contains usage information, kategori lan kontèn liya sing dudu bagéan saka cithakan artikel asli.
Kanggo mirsani cithakan artikel asliné, pirsani Cithakan:Béda saka.

Panggunaan[besut sumber]

{{Béda saka|foo}}

{{Béda saka|foo|bar}}

{{Béda saka|foo|bar|something}}

{{Béda saka|foo|bar|something|something else}}

Delengen uga[besut sumber]