Cithakan:Béda saka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[view] [sunting] [history] [busak tembolok]
Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Cithakan:Template doc page transcluded

Panggunaan[besut sumber]

{{Béda saka|foo}}
Béda saka foo.
{{Béda saka|foo|bar}}
Béda saka foo or bar.
{{Béda saka|foo|bar|something}}
Béda saka foo, bar, or something.
{{Béda saka|foo|bar|something|something else}}
Béda saka foo, bar, something, or something else.

Delengen uga[besut sumber]