Cincim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cincim

Cincim ya iku piranti ing gembor kanggo mecah iline banyu nalika kanggo nyiram tuwuhan, ya iku wujud saluran bumpet nanging duwé bolongan cilik-cilik.