Chodecz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chodecz
POL Chodecz COA.svg
Lambang Chodecz
PL Chodecz map.svg
Lokasi

Chodecz

Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 1.953 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chodecz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chodecz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 1.953 jiwa.