Chodecz

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Chodecz
POL Chodecz COA.svg
Lambang Chodecz
PL Chodecz map.svg
Lokasi

Chodecz

Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 1.953 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chodecz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chodecz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 1.953 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chodecz&oldid=1001940"