Chester Bennington

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chester Bennington, Rock im Park 2014.

Chester Bennington iku sawijining penyanyi saka Amérika Sarékat. Dhèwèké iku vokalis ing group music asal Amerika Serikat sing kasebut Linkin Park.