Charlotte's Web

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Charlotte's Web iku sawijining buku bocah yang ditulis déning E. B. White. Pisanan dibabar taun 1952, buku iki nyritakaké siji babi sing jenengé Wilbur lan kekancan karo kalamangga Charlotte. Buku iki diilustrasèkaké déning Garth Williams. Publishers Weekly ngakoni buku iki minangka buku bocah paling laris sadawaning taun 2000.[1].

Sawetara filem sing diadaptasi saka novèl iki:

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]