Charlotte's Web

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Kaca iki ngenani si buku. Kanggo kagunan liya, pirsani Charlotte's Web (disambiguasi).
Charlotte's Web
CharlotteWeb.png
Sampul buku
Panganggit E. B. White
Pametha Garth Williams
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Aliran Bocah
Pambabar HarperCollins
Surya pambabaran
1952
Jinis sarana Cithak
Kaca 192 kaca
ISBN ISBN 0-06-028298-3

Charlotte's Web iku sawijining buku bocah yang ditulis déning E. B. White. Pisanan dibabar taun 1952, buku iki nyritakaké siji babi sing jenengé Wilbur lan kekancan karo kalamangga Charlotte. Buku iki diilustrasèkaké déning Garth Williams. Publishers Weekly ngakoni buku iki minangka buku bocah paling laris sadawaning taun 2000.[1].

Sawetara film sing diadaptasi saka novel iki:

Referensi

Pranala jaba


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charlotte%27s_Web&oldid=974029"