Charles Craig

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Charley Craig ya iku bocah cilik sing asalé saka Inggris kang didhaku dadi bocah paling kuwat ing nagarané.[1] Bobot awaké mung 32 kg.[1] Dhèwèké iku bisa usung-usung bobot nganti ngluwihi bobot awaké, nganti bisa tekan dhuwur sirahé.[1] Prèstasiné rong sasi kapungkur, dhèwèké éntuk jawara pas awaké isih 28,5 kg.[1]

Craig iki tepung karo ulah raga angkat-angakat iki saka ibuné, kang jenengé Amanda Black.[1] Umur ibuné saiki wis 37 taun.[1] Kala embèn dhèwèké iku dadi atlit angkat-angkat iki nganti 20 taun.[1]

Craig duwé pepénginan yèn ta mbésuk bisa njuwarani olimpiade ing London kaya Zoe Smith, kang wis ngrebut mendhali emas mangsa umur 16 taun, ing Commonwealth Youth Games 2008.[1] Banjur bisa makili Inggris ing London Olympics suk taun 2012.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i [1] (Kaundhuh tanggal 25 Mèi 2011)