Changwon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Changwon inggih punika satunggaling kutha ingkang wonetn ing Korea Kidul. Changwon punika kalebet ibukota saking Gyeongsang Kidul. Nalika taun 2005, kutha punika gadhah penduduk ingkang cacahipun kirang langkung 549.507 jiwa kanthi wiyar wewengkonipun punika 292,80 km². Kutha punika gadhah angka padating penduduk kanthi agengipun 1.803,8 jiwa/km². Kutha punika mapan ing 40 km saking kulon Busan.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

35°16′15″N 128°39′47″E / 35.27083°N 128.66306°E / 35.27083; 128.66306


Cithakan:Koréa Kidul-geo-stub