Cepelinai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cepelinai
Cepelinai Sauce.JPG
Cepelinai served with sour cream sauce and bacon bits
Jeneng liyanéDidžkukuliai
Panggonan asalLithuania
Woworan pokokPotatoes, ground meat or dry cottage cheese (curd) or mushrooms
Buku masakan: Cepelinai  Médhia: Cepelinai

Cepelinai [1] ( lit. "zeppelins"; tunggal : cepelinas ) utawa didžkukuliai yaiku salah sawijining olahan jinis pangsit sing digawe saka kentang parut lan rice lan diiseni daging utawa keju utawa jamur curd garing. Wis diterangake minangka sajian nasional Lithuania, [2] [3] lan umume disuguhake minangka sajian utama.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Jacob, J.; Ashkenazi, M. (2014). The World Cookbook: The Greatest Recipes from Around the Globe, 2nd Edition [4 Volumes]: The Greatest Recipes from Around the Globe. ABC-CLIO. pp. 793–794. ISBN 978-1-61069-469-8. Dibukak ing November 5, 2016.
  2. Albala, K. (2011). Food Cultures of the World Encyclopedia. Food Cultures of the World Encyclopedia. Greenwood. p. 3-PA226. ISBN 978-0-313-37626-9. Dibukak ing November 5, 2016.
  3. McLachlan, G. (2008). Lithuania. Bradt Guides. Bradt Travel Guides. p. 61. ISBN 978-1-84162-228-6. Dibukak ing November 5, 2016.