Cekakan pengarang (botani)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cekakan pengarang (Basa Inggris: author citation ngarujuk marang sadengah wong (utawa klompok) sing sepisanan sacara sah nerbitake jeneng botani, miturut International Code of Botanical Nomenclature (ICBN).[1]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]