Cathetan padinan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cathetan padinan, ing basa Indonesia kasebut buku harian utawa ing basa Inggris diary, ya iku cathetan babagan kadadéyan utawa pengalaman kang kita lakoni saben dina.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cathetan_padinan&oldid=989072"