Cathetan padinan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cathetan padinan, ing basa Indonésia mau buku harian utawa ing basa Inggris diary, ya iku cathetan babagan kadadéan utawa pengalaman kang kita lakoni saben dina.