Cathetan padinan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cathetan padinan, ing basa Indonesia kasebut buku harian utawa ing basa Inggris diary, ya iku cathetan babagan kadadéyan utawa pengalaman kang kita lakoni saben dina.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cathetan_padinan&oldid=989072"