Cathetan padinan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cathetan padinan, ing basa Indonésia mau buku harian utawa ing basa Inggris diary, ya iku cathetan babagan kadadéan utawa pengalaman kang kita lakoni saben dina.