Cathetan padinan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cathetan padinan, ing basa Indonesia kasebut buku harian utawa ing basa Inggris diary, ya iku cathetan babagan kadadéyan utawa pengalaman kang kita lakoni saben dina.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cathetan_padinan&oldid=989072"