Carrot Top

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carrot Top, 2009

Scott Thompson (lair ing Amerika Serikat, 25 Fèbruari 1965; umur 51 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carrot_Top&oldid=1106755"