Carlyle Arnold Glean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Carlyle Arnold Glean inggih punika satunggaling pulitikus Grenada, sapunika piyambakipun ngasta Gubernur Jenderal Grenada. Piyambakipun dados Mantri Pendidikan wonten Pamaréntahanipun Nicholas Brathwaite wiwit warsa 1990 ngantos 1995.


Jabatan pamaréntahan
Kang sadurungé
{{{before}}}
{{{title}}} Isih njabat