Carang-carang Garing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carang-carang Garing
CarangCarangGaring.jpg
PanganggitTiwiek, SA
NagaraIndonesia
BasaJawa
GènreRoman
PangecapanPT Alfina Primatama Surabaya
Kala babar
2006
Kaca124 kaca
ISBN978-979-26-6745-8

Carang-carang Garing iku sawijining karya satra gancaran abasa Jawa awujud novèl, anggitan Tiwiek, SA sing kababar ing taun 2006.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Darmini, kenya anaké tukang bécak, ngandhut anaké Bambang. Diréwangi klayapan menyang kutha saperlu nggolèki Bambang arep nagih janji. Kepriyé tangkebé Bambang ngenani tekané Darmini?

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]