Cangklong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cangklong kanggo ngudud

Cangklong ya iku pipa sing digawé kanggo nyumet rokok.

Morta tobacco pipe.JPG

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]