Cangklong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cangklong kanggo ngudud

Cangklong ya iku pipa sing digawé kanggo nyumet rokok.

Morta tobacco pipe.JPG

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]