Canelé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Canelé
Caneles stemilion.jpg
Canelé
Buku masakan: Canelé  Médhia: Canelé
Canelé ditarik dadi loro, nuduhake kontras antara njaba lan interior. Kanthong udhara gedhe bisa disebabake dening sawetara variabel, kayata putih endhog sing gedhe banget, adonan sing ora ditenani, utawa suhu sing ora bener.

A canelé (basa Prancis: [kan.le] ) minangka salah sawijining olahan jinis pastry Perancis cilik sing roso karo van lan vanilla kanthi pusat kastil sing empuk lan empuk lan kerak karamel sing kandel. Ukurane silinder cilik kanthi striated nganti limang sentimeter kanthi depresi ing sisih ndhuwur. Keahlian khusus ing wilayah Bordeaux ing Prancis, saiki kasedhiya ing pâtisseries ing Prancis lan luar negeri.