Candhi Prada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Candhi Prada iku candhi tinggalan jaman Airlangga. Warga saubengé nyebut candhi iki kanthi jeneng Pundhèn Prada. Patilasan candhi iku klelep saka Lendhut Lapindo sing ngrendhem kacamatan Porong, Sidaharja, Jawa Wétan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]