Cabrito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cabritos

Cabrito ( Pangucap cara Spanyol: [kaˈbɾito]Cithakan:Tautan audio IPApra=|Babagan swara iki ) yaiku salah sawijining jeneng ing basa Spanyol lan Portugis kanggo bocah wedhus panggang ing macem-macem masakan Iberia lan Amerika Latin.