CHiPs (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chips
Gambar:Chips film poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Dax Shepard
Diprodhuseri
  • Andrew Panay
  • Ravi Mehta
Ditulis déning Dax Shepard
Adhedhasar CHiPs
déning Rick Rosner
Dibintangi
Dimusiki Fil Eisler
Sinématografi Mitchell Amundsen
Dibesut déning Dan Lebental
Perusahaan
prodhuksi
Primate Pictures[1]
Dibabar déning Warner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Maret 20, 2017 (2017-03-20) (TCL Chinese Theatre)
  • Maret 24, 2017 (2017-03-24) (United States)
Suwéné
101 minutes[2]
Nagara United States
Basa Inggris
Rantaman $25 million[3]
Kalarisan $26.8 million[4]

CHiPs yaiku filem aksi-komedi Amérika taun 2017 sing ditulis lan disutradarani dening Dax Shepard. Juru paragane Michael Peña, Dax Shepard, lan Jessica McNamee. [5]

Paraga[besut | besut sumber]

  • Michael Peña minangka FBI Agent Castillo lan Pegawai CHP Francis Llewellyn Poncherello.
  • Dax Shepard minangka Pegawai CHP Jon Baker.
  • Vincent D'Onofrio minangka CHP Letnan Raymond Kurtz.
  • Rosa Salazar minangka Pegawai CHP Ava Perez.
  • Jessica McNamee minangka Officer CHP Lindsey Taylor.
  • Adam Brody minangka Special Agent Clay Allen.
  • Ryan Hansen minangka Officer CHP Brian Grieve.
  • Isiah Whitlock Jr. minangka Special Agent Peterson.
  • Richard T. Jones minangka Parish
  • Kristen Bell minangka Karen Baker, garwane èstri Jon.
  • Jane Kaczmarek minangka CHP Kapten Jane Lindel.
  • Justin Chatwin minangka Raymond Reed Kurtz Jr.
  • Vida Guerra minangka Ann
  • David Koechner minangka Pat
  • Ed Begley Jr minangka Pemandu Tawon
  • Megalyn Echikunwoke minangka Patricia Eerly
  • Ben Falcone minangka Cop Polisi
  • Mae Whitman minangka Beebee
  • Amanda Perez minangka Sheryl / Organizer
  • Maya Rudolph ( uncredited ) minangka Sersan Gail Hernandez
  • Josh Duhamel ( uncredited ) minangka Rick
  • Adam Rodriguez ( uncredited ) minangka Shamus
  • Erik Estrada ( uncredited ) minangka Paramedic

Tanggepane juru kritik[besut | besut sumber]

Filem kasebut ditampa kanthi ulasan apik saka juru kiritik. Saka Rotten Tomat, filem iki nduweni rating 20%, adhedhasar 80 review, kanthi rating rata-rata 3,7 / 10. Saka Metacritic, filem iki pikantuk nilai 28 saka 100, adhedhasar 24 kritik. Lan saka CinemaScore, film iki nemu nilai "B-" saka pamirsa film kanggo ukuran A + dadi F.

Box Office[besut | besut sumber]

Film iki nggawe laba $ 14.367.366 ing Amerika lan $ 3,900,000 ing negara liya. Total penghasilane sing duweni dening film iki mencapai $ 18,267,366 (isih bakal nambah).

Ing minggu kapisan, film kasebut langsung nampilake nomor 7 ing Box Office Weekend lan ngasilake $ 7,722,802. Ing minggu kapindho, film kasebut ngilangake angka 9 lan nggawe keuntungan $ 4,055,000, mudhun 47,5% saka minggu sadurunge.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Scheck, Frank (March 23, 2017). "'CHIPS': Film Review". The Hollywood Reporter. Dijupuk December 30, 2017. 
  2. "CHIPS (15)". British Board of Film Classification. 16 January 2017. Dijupuk 9 March 2017. 
  3. "'CHIPS': 15 Things to Know About Dax Shepard's R-Rated Adaptation". Collider. Dijupuk March 9, 2017. 
  4. "CHiPs (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk September 10, 2017. 
  5. "CHiPs". Turner Classic Movies. Atlanta: Turner Broadcasting System (Time Warner). Dijupuk October 1, 2016.