Cà Mau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cà Mau

Dong Hoi iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ca Mau, Mekong-delta, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2010 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 201,988 jiwa.