Bystrzyca Kłodzka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bystrzyca Kłodzka

Bystrzyca Kłodzka (Jerman Habelschwerdt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.