Busko Zdrój

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Busko Zdrój
POL Busko-Zdrój COA.svg
Lambang Busko Zdrój
Busko-Zdrój Poland.png
Lokasi Busko Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 18 482 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Busko Zdrój
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Busko Zdrój iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 18 482 jiwa.