Buku Harian Seorang Penipu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Buku Harian Seorang Penipu punika naskah skénario anggitanipun W.S. Rendra. Nadyan akèh nulis naskah sandiwara, Rendra uga nulis skénario ing buku iki.