Brajamusti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Brajamusthi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brajamusthi

Brajamusti inggihpunika putra saking Prabu Trembaka. Brajamusti punika rayinipun Brajadhenta ingkang ndèrèk ngraman dhumateng Pringgandani lan tilar donya kaprejaya déning Radèn Gathotkaca.