Bozbash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bozbash

Bozbash ( Basa Basa Azéri: bozbaş  ; Pèrsi: آبگوشت بزباش‎‎  ; Tat : guşto buzbaş ) ya iku semur daging (uga diterangake minangka sup) sing misuwur ing Armenia, Azerbaijan lan Iran . [1] [2]

Ing masakan Armenia, ana jinis bozbash khusus sing ora umum ditemokake, Shoushin bozbash, digawe saka wedhus, quince, apel, lan mint. [3] Variasi bozbash iki "praktis ora dingerteni ing njaba Kaukasus ".

Rujukan[besut | besut sumber]

[1]

[3]

  1. a b Ghanoonparvar 1989.
  2. Bender 2014.
  3. a b Davidson 2014.