Bordhil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bordhil ing Ceko.
WTS sajroning bordhil.

Bordhil (saka basa Walanda bordeel) sing uga diarani los, iku jenengé omah palanyahan. Biyasané bordhil iku ing Tanah Jawa dipindha dadi salon utawa papan pamijetan. Bordhil iku papan panggonané prostitusi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bordhil&oldid=807471"