Bordhil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bordhil ing Ceko.
WTS sajeroning bordhil.

Bordhil (saka basa Walanda bordeel) sing uga diarani los, iku jenengé omah palanyahan. Lumrahé bordhil iku ing Tanah Jawa dipindha dadi salon utawa papan pamijetan. Bordhil iku papan panggonané prostitusi.