Bombardier CRJ200

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
CRJ100 / CRJ200
Cimber.air.crj-200.oy-rja.arp.jpg
Cimber Air CRJ200
 Tipe Pesawat penumpang regional
 Produsen Bombardier Aerospace
 Pisanan mabur 10 Mei 1991
 Status Aktif
 Pemakai SkyWest Airlines, MexicanaLink
Pinnacle Airlines
Atlantic Southeast Airlines
Comair
 Cacah digawé 1,050+ (Series 100/200)
 Rega satuan US$24-39.7 juta pada 2006
 Acuan Bombardier Challenger 600
 Varian CRJ700/900/1000

Bombardier CRJ100 lan CRJ200 yaiku kulawarga pesawat penumpang regional kang dibangun dening Bombardier, dijukuk saka basis jet bisnis Canadair Challenger.Canadair Challenger]].

Pengembangan[sunting | sunting sumber]

Kokpit CRJ

Pesawat digawe kanti basis desain Canadair Challenger, kang dituku dening Canadair saka Learjet tahun 1976.

Lambung kang amba saka Challenger dikabarke luwih awal marang petinggi Canadair yen bakal ditarik mengarep kanggo dawakake pesawat kanggo mengakomodir kursi luwih akeh, lan ana rencana kanggo gawe Challenger 610E, kang duweni kapasitas penumpang 24 wong. Dawakake kasebut gagal dilakokake, lan usaha kasebut mandeg tahun 1981, nanging ide kasebut ora ilang.

Tahun 1987, studi dimulai kanggo konfigurasi dawakake kang luwih ambisius, gawa marang peluncuran formal saka program Canadair Regional Jet ing musim semi 1989. Jeneng "Canadair" tetep ditahanake senajan Bombardier wis tuku perusahaan kasebut. Siji saka telu pesawat kasebut kanti jeneng CRJ100 nglakokake penerbangan perdana nalika 10 Mei 1991, lan siji saka prototip kasebut ilang amerga uter ora isa dikendalikake nalika Juli 1993. Tipe iki entuk sertifikasi nalika akhir tahun 1992, kanti pengiriman pertama dilakokake ing akhir tahun kasebut.

CRJ100[sunting | sunting sumber]

Lufthansa CRJ100

CRJ100 didawakake nganti 5.92 meter (19 ft 5 in) saka model Challenger 600, kanti dawakake ing bagiyan ngarep lan buri swiwi, 2 lawang darurat tambahan, lan swiwi kang diubah lan dimodifikasi. Kapsitas penumpang normal yaiku 50 penumpang kanti kapasitas maksimum 52 wong. CRJ100 dilengkapi kanti sistem avionik Collins ProLine 4, radar cuaca Collins, mesin turbofan GE CF34-3A1 kanti tenaga 41.0 kN (4,180 kgp / 9,220 lbf), swiwi anayar kanti bentang kang diambakake, kapasitas bahan bakar luwih, lan roda pendarat kang ditingkatakake kanggo ngatasi beban kang luwih gedhe. Banjur dipeloni dening sub varian CRJ100 ER kanti jarak jangkau tambahan 20%, lan sub varian CRJ100 LR kanti jarak tempuh tambahan 40% saka varian standard CRJ100. Sub varian CRJ 100 SE diproduksi kanggo memenuhi kebutuhan operator korporat lan eksekutif.

CRJ200[sunting | sunting sumber]

Air Nostrum CRJ200 ER

CRJ200 duweni model identik kanti model 100 nanging kanti mesin kang luwih efisien.

Pinnacle Airlines ngoperasikake pira-pira kanti 44 kursi, didesain minangka CRJ440, kanti jarak antar jagongan kang luwih endek isa ditampung 50 kursi. Modifikasi iki dilakokake kanggo memungkinkan operasi ing ngisor kontrak kanti maskapai gedhe kang mbatesi maskapai penghubung saka operasi pesawat sak duwure 50 kursi kanggo nyegah persaingan ora sehat. kanti kondisi kang pada, Armada Comair CRJ200 40 kursi diwenehake kanti rega diskon kanggo nyegah Comair tuku pesawat kang luwih murah lan cilik Embraer 135.

Nalika Agustus 2006 total 938 pesawat CRJ100 lan CRJ200 (kabeh varian) ana sajrone layanan maskapai, kanti turahan 8 pesanan pasti. Operator utama meliputi Comair (143), Pinnacle Airlines (121), SkyWest Airlines (136), Atlantic Southeast Airlines (110), Air Wisconsin (70), ALMA de Mexico (22), Air Canada Jazz (58), Mesa Airlines (60), Lufthansa CityLine (26), Air Nostrum (35, Plus 7 orders), PSA Airlines (35), Republic Airways Holdings (20) dan Mesaba Airlines (19). Sekitar 20 maskapai lain mengoperasikan pesawat ini kanti jumlah luwih kecil.[1]

Varian[sunting | sunting sumber]

CRJ-100SE pesawat korporat ing Kenosha, Wisconsin tahun 1997
CRJ-200

Pira-pira model saka CRJ wis digawe, kanti kapasitas kira-kira saka 40 nganti 50 penumpang. Kode pesawat Jet Regional resmi yaikuCL-600-2B19.

CRJ100 
CRJ100 yaiku versi asli 50 kursi. Dilengkapi kanti mesin General Electric CF34-3A1. Operator meliputi Air Canada Jazz, Comair lan liya-liyae.
CRJ200 
CRJ200 identik kanti CRJ100 kajaba kanggo mesine, ing ngendi dikembangkan dadi CF34-3B1, nyediakake efisiensi luwih duwur.
CRJ440 
Nampung nganti 44 kursi, versi iki digawe kanggo mengakomodir kebutuhan pira-pira maskapai gedhe Amerika Serikat.
Challenger 800/850 
Varian jet bisnis kanggo CRJ200

Operator[sunting | sunting sumber]

Spesifikasi[sunting | sunting sumber]

Varian CRJ100 ER/LR CRJ200 ER/LR
Kru 3 (2 pilot + pramugari)
Kapasitas kursi 50
Dawa
Bentang swiwi
Tinggi
26.77 m (87 ft 10 in)
21.21 m (69 ft 7 in)
6.22 m (20 ft 5 in)
Mesin (2x)
Tenaga lepas landas (2x)
Tenaga maksimum (2x)
GE CF34-3A1
38.83 kN (8,729 lbf)
41.01 kN (9,220 lbf)
GE CF34-3B1
38.83 kN (8,729 lbf)
41.01 kN (9,220 lbf)
Bobot maksimum tanpa bahan bakar (ZFW) 19,958 kg (44,000 lb)
Bobot muatan maksimum 6,124 kg (13,500 lb)
Bobot lepas landas maksimum (MTOW) 24,091 kg (53,000 lb)
Jarak maksimum ER: 3,000 km (1,864 mi, 1,620 nmi)
LR: 3,710 km (2,305 mi, 2,003 nmi)
ER: 3,045 km (1,895 mi, 1,644 nmi)
LR: 3,713 km (2,307 mi, 2,004 nmi)
Kecepatan jelajah Mach .78 [503 mph, 437 knots] (593.74 mph ground, 516 knots ground)
Ketinggian penerbangan 12,496 m (41,000 ft)
Jumlah pesanan 1054
Tanggal sertifikasi Tidak ora dingerteni Juli 1992

CRJ200:

Dimensi:

Amba swiwi (net) 520.4 ft2 48.35 m2
Diameter lambung 8 ft 10 in 2.69 m
Lingkar putar 75 ft 22.86 m[2]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Flight International, 3-9 October 2006
  2. ^ CRJ SPECIFICATIONS, (Kaunduh 24/1/13).
  • Jackson, Paul. Jane's All The World's Aircraft 2003–2004. Coulsdon, UK: Jane's Information Group, 2003. ISBN 0-7106-2537-5.

Pranala Luar[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Bombardier aircraft

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bombardier_CRJ200&oldid=836279"