Bom adus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A picture of different types of bath bomb
Bom mandi dipajang ing toko

Bom adus minangka sawijining campuran kompak bahan-bahan teles lan garing sing dicetak dadi pirang-pirang bentuk banjur pepe. Banyu mandhi ana ing lumahing bom mandi sing dicelupake, kanthi dispersi bahan kanggo bahan kayata minyak esensial, pelembab, aroma, utawa pewarna.