Bom Taun Anyar 2002

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Terorisme ing Indonésia Bom Taun Anyar 2002 iku prastawa jeblugan bom ing malem taun anyar 2002 lan 1 Januari 2002. Ing Jakarta, bom njeblug ing ngarep rumah makan ayam Bulungan, Jakarta Kidul[1]. Ing kutha Palu, Sulawesi Tengah, patang jeblugan bom ing sawetara gréja [2].

Korban[besut | besut sumber]

  • Jakarta: 1 jiwa tiwas lan 1 tatu.
  • Palu: ora ana korban.

Rujukan[besut | besut sumber]