Bochotnica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bochotnica iku sawijining désa ing nagara Polen, ana ing antarané Puławy lan Lublin, ing Kali Wisła. Désa ing sajerone Puławy County lan Lublin Voivodeship. Pedununge 1.500 (taun 2010).