Bobo-Dioulasso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Masjid ing Bobo-Dioulasso

Bobo-Dioulasso iku kutha ing Burkina Faso. Cacah padunungé ana 537.728 jiwa (2012) lan Bobo-Dioulasso iku kutha gedé dhéwé ka-2 ing Burkina Faso, sawisé Ouagadougou. Teges jeneng Bobo-Dioulasso iku "omahé Bobo-Dioula".

Réferènsi[besut | besut sumber]