Bledag

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bledag punika inggih salah satunggaling daharan saking jagung ingkang sampun tuwa. Bledag punika masuwur wonten ing laladan Gunungkidul lan Madura. Bledag punika gadhah raos ingkang gurih. Awalipun damel Bledag inggih punika jagung ingkang sampun tuwa lan garing dipuntutu. Lajeng dipuninteri kayatå damel Thiwul. Sesampunipun lajeng dipundang kaya ta damel sekul.

Cathetan suku[besut | besut sumber]