Black Rock (filem 2012)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Black Rock
Gambar:BlackRock2012TheatricalPoster.jpg
Poster rilis teatrikal
Disutradarani Katie Aselton
Diprodhuseri Adele Romanski
Ditulis déning Mark Duplass
Dibintangi Katie Aselton
Lake Bell
Kate Bosworth
Dimusiki Ben Lovett
Sinématografi Hillary Spera
Dibesut déning Jacob Vaughan
Perusahaan
prodhuksi
Submarine Entertainment
Dibabar déning LD Entertainment
Tanggal metu
  • Januari 21, 2012 (2012-01-21) (Sundance)
  • Mèi 17, 2013 (2013-05-17) (Amerika Serikat)[1]
Suwéné
80 menit[2]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris

Black Rock nggih punika filem horor-thriller saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Katie Aselton, adhedhasar saking skénario anggitanipun Mark Duplass. Adele Romanski ngayahi jejibahan minangka juru damel filem punika. Déné musikpun dipuncakaken déning BenLovett. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Katie Aselton, Lake Bell, Kate Boswort, lan sanèsipun.

Filem Black Rock kagiyaraken kaping pisan ing surya 21 Januari 2012, nalika adicara Festival Film Sundance 2012. Salajengipun kababr ing gedhung-gedhung bioskop ing surya 17 Mei 2013.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Movie Database Black Rock". ComingSoon. Dijupuk 2013-03-25. 
  2. "BLACK ROCK (15)". Badan Klasifikasi Film Britania. 2013-05-21. Dijupuk 2013-05-21. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]