Birgit Õigemeel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel, 2007.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanBirgit
Lair (1988-09-24) 24 Sèptèmber 1988 (umur 31)
SakaKohila, Éstonia
GénrePop,
Mangsa akarya2007–saiki

Birgit Õigemeel (lair 24 Sèptèmber 1988; umur 31 taun) iku penyanyi lan panulis lagu asal Éstonia. Dhèwèké makili Éstonia kanthi lagu "Et uus saaks alguse" sajeroning Kontès Lagu Eurovision 2013 ing Malmö, Swedia.

Réferènsi[besut | besut sumber]