Menyang kontèn

Birgit Õigemeel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Birgit Õigemeel
Pratélan latar wuri
ParabanBirgit
Lair (1988-09-24) 24 Sèptèmber 1988 (umur 35)
SakaKohila, Éstonia
GénrePop,
Mangsa akarya2007–saiki

Birgit Õigemeel (lair 24 Sèptèmber 1988; umur 35 taun) iku penyanyi lan panulis lagu asal Éstonia. Dhèwèké makili Éstonia kanthi lagu "Et uus saaks alguse" sajeroning Kontès Lagu Eurovision 2013 ing Malmö, Swèdhen.

Réferènsi

[besut | besut sumber]