Bidya Devi Bhandari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bhandari ing 2019

Bidya Devi Bhandari (basa Nepali: विद्यादेवी भण्डारी, diwaca [bid̚djadebi bʱʌɳɖaɾi]; lair 19 Juni 1961; umur 61 taun) yaiku pulitikus Nepal sing dadin presidhen Nepal kapindho. Ia menika wadon kapisan sing megang jabatan kasebut ing nagara kasebut.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Nepal gets first woman President". The Hindu. 2015-10-28. Dibukak ing 28 October 2015.
  2. "Bidya Devi Bhandari elected first woman President of Nepal". Kantipur News. Dibukak ing 28 October 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]