Bibliografi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Bibliografi (saka basa Yunani βιβλιογραφία bibliographia, arti asline "panulisan buku"), minangka siji disiplin, saka paugeran tradhisional bisa ditegesakè minangka ajaran akadhemik buku minangka fisik, obyèk budaya; ing kéné bisa diartèke bibliologi[1] (from Greek -λογία, -logia). Carter lan Barker (2010) nggambarakè bibliografi minangka ngèlmu akadhemik rangkepan—pratélan buku sing katata (bibliografi ènumératif) lan gambaran sistematis saka buku minangka obyèk fisik (bibliografi dèskriptif).

References[besut | besut sumber]

  1. ^ "bibliology". The Oxford English Dictionary (ed. 2nd). 1989.