Bibliografi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bibliografi (saka basa Yunani βιβλιογραφία bibliographia, arti asline "panulisan buku"), minangka siji disiplin, saka paugeran tradisional bisa ditegesakè minangka ajaran akadhemik buku minangka fisik, obyèk budaya; ing kene bisa diartèke bibliologi[1] (from Greek -λογία, -logia). Carter lan Barker (2010) nggambarakè bibliografi minangka ilmu akadhemik rangkepan—daftar buku sing katata (bibliografi ènumératif) lan gambaran sistematis saka buku minangka obyèk fisik (bibliografi dèskriptif).

References[besut | besut sumber]

  1. ^ "bibliology". The Oxford English Dictionary (ed. 2nd). 1989.