Biała Piska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Biała Piska
POL Biała Piska COA.svg
Lambang Biała Piska
Rathaus Biala Piska 2010.jpg
Balé kutha Biała Piska
Katrangan cekak
Provinsi: Warmia-Mazuria
Jembar: 3,24 km²
Pedunung: 4.119 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NPI
Alamat
balé kutha:
pl. Mickiewicza 25
12-230
Biała Piska
Situs wèb resmi: http://bip.bialapiska.pl/
Pulitik
Walikutha: Wojciech Stępniak

Biała Piska (Jerman Bialla; 1938–1945 Gehlenburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé pedunung 4.119 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biała_Piska&oldid=1090970"