Besut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Besut iku putuné Semar ing pewayangan gagrag Jawa Wétanan, ya iku Bagong, alias Mangunhadi Wangsa. Bagong duwé anak kang aran besut.