Menyang kontèn

Bendungan Hilir (Transjakarta)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Cithakan:Kotakinfo halte Transjakarta

Bendungan Hlir ya iku sawijining halte Transjakarta ingkang mapan ing Bendungan Hilir, Tanah Abang, Jakarta Pusat. Halte iki mapan ing Koridor 1 kang bentang saka lor tekan kidul. Halte iki nyawisake transfer ing Koridor 9 lumantar halte Semanggi.

Papan panggonan ingkang cedhak[besut | besut sumber]

  • Gedung BRI 1 & 2
  • Wisma GKBI
  • Wisma Benhil
  • Wisma Sudirman Annex
  • Balai Sarbini
  • Plaza Semanggi
  • Pasar Bendungan Hilir
  • Universitas Atma Jaya Jakarta
  • Hotèl Sultan
  • Rumah Sakit Jakarta
  • Siloam MRCCC Semanggi (Mochtar Riyadi Comprehensive Cancer Center)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Setatsiyun sadurungé   Transjakarta   Setatsiyun sabanjuré
Cithakan:Transjakarta lines

Transfer Halte Semanggi

Setatsiyun sadurungé   Transjakarta   Setatsiyun sabanjuré
Cithakan:Transjakarta lines


Cithakan:Transjakarta-stub