Bel Ombre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Distrik Bel Ombre ing Pulo Mahé, Seychelles

Bel Ombre (utawa Belombre) iku sawijining distrik administratif Seychelles kang dumunung ing Pulo Mahé.

Kategory:Distrik ing Seychelles