Bel Ombre

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Distrik Bel Ombre ing Pulo Mahé, Seychelles

Bel Ombre (utawa Belombre) iku sawijining distrik administratif Seychelles kang dumunung ing Pulo Mahé.

Kategory:Distrik ing Seychelles


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bel_Ombre&oldid=974525"