Bel Ombre

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Distrik Bel Ombre ing Pulo Mahé, Seychelles

Bel Ombre (utawa Belombre) iku sawijining distrik administratif Seychelles kang dumunung ing Pulo Mahé.

Kategory:Distrik ing Seychelles


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bel_Ombre&oldid=974525"