Beit Safafa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Beit Safafa (Arab: بيت صفافا‎, Ibrani: בית צפאפא‎) iku sawijining kampung Arab ing Yérusalem sisih kidul antarané pakampungan Patt lan Gilo, cedhak Beit Lahm (Bethlehem). Beit Safafa ndarbèni padunung 5.463 jiwa ing taun 2000. Ambané 1.577 dunam.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beit_Safafa&oldid=974128"