Beit Safafa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Beit Safafa (Arab: بيت صفافا‎, Ibrani: בית צפאפא‎) iku sawijining kampung Arab ing Yérusalem sisih kidul antarané pakampungan Patt lan Gilo, cedhak Beit Lahm (Bethlehem). Beit Safafa ndarbèni padunung 5.463 jiwa ing taun 2000. Ambané 1.577 dunam.