Batur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Priyayi saka Bandhung mawa réwangé ing abad kaping 19.

Batur, réwang, réncang (krama) utawa pembantu rumah tangga (basa Indonésia) iku wong sing nyambut gawé sajroning omah utawa rumah tangga (basa Indonésia). Batur iku ngréwangi pandarbé omah ngurusi omah utawa padunungé omah iku. Tugasé biyasané resik-resik, ngurusi bocah utawa masak.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batur&oldid=1029267"